PROTECT

13 noiembrie 2006

IULIANA TEODORA STOIANESCU













IULIANA TEODORA STOIANESCU


















Este studentă în anul 3 la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Facultatea de teatru, secţia de Coregrafie, profesor Raluca Ianegic şi a absolvit Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din Bucureşti. A fost interpretă în: 100% dance de Maria Baroncea şi Eduard Gabia, Puţin mai reali decât e necesar de Florin Flueraş, Process in progress de Florin Flueraş, Day Dream de Ana-Maria Costea, Two points of you spectacol în care a fost colaborator, Room 605 de Florin Flueraş, Toast Sensation, Kids me, ctrl.v .
Proiectele sale personale sunt salata I.D, ctr.v, Toast sensation la Teatrul Odeon în cadrul eXplore dance festival, Two points of you, kids_me , L5, a.
A participat la PerForming the Body, program de rezidenţă organizat de Art Link şi coordonat de Florin Fieroiu, la iMPULStANZ, cursuri ţinute de Georg Blaschke, Nita Little, Risa Steinberg, Kathleen Hermesdorf, TransContactFestival Malcolm Manning, Oriane Boyer, Alicia Grayson, Kurt Koegel. A participat la workshop-uri susţinute de: Carl Olof Berg, Helena Frenzen, Mihai Mihalcea, Brynjar Bandlien, Melisa Puts, Eric Schofer, Valentina del Piante, Ida Rolf, Martin Sonderkamp.


Iuliana Teodora Stoianescu îşi prezintă momentul în cadrul proiectului „PROTECT”:
Despre autoprotecţie şi despre tendinţa involuntară a lucrurilor de a se păstra într-un mediu propriu. Despre un spaţiu personal mental (păreri, idei, concepţii proprii), şi unul fizic. Pornesc de la o situaţie concretă, protecţie în timp real, şi vreau să descopăr cum se modifică aceasta în funcţie de contextul în care se află.












1 Comments:

At 10:56 p.m., Blogger Unknown said...

este tipa/pustoaica care a jucat in Rochia alba de dantela?

 

Trimiteți un comentariu

<< Home