PROTECT

13 noiembrie 2006

DIANA DULGHERU



DIANA DULGHERU



Este fotograf. A studiat grafică la Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design "George Enescu" din Iaşi, după care a adoptat fotografia ca mijloc principal de exprimare artistică. Treptat fotografia de modă a devenit din ce în ce mai importantă în cadrul preocupărilor sale. A colaborat cu revistele One, Inklusiv şi agenţia de modele Yes models. Momentan este colaborator Tabu.




Diana Dulgheru îşi prezintă momentul în cadrul proiectului „PROTECT”:



Ador curajul celor care sunt conştienţi de faptul că sinceritatea propriilor impulsuri este foarte importantă în cadrul identităţii. Felul în care sacrifică o cale eficientă pentru una personală şi îşi asumă riscul zonelor de vulnerabilitate, acum mult mai expuse. E un joc între frică şi control.

1 Comments:

At 6:21 p.m., Anonymous Anonim said...

foarte originala abordarea si spatiul in care s-a jucat spectacolul. actrita a reusit sa redea foarte bine starea pe care o traieste multa lume: un du-te vino intre a vrea sa fii protejat,a cauta metode individuale in acest scop si realitatea care de cele mai multe ori nu e niciuna dintre primele doua variante sau posibilitatea lor e extrem de redusa

 

Trimiteți un comentariu

<< Home